Компанія RAM представила електричний пікап 1500 Revolution

Компанія RAM представила електричний пікап 1500 Revolution

06 січня 2023
1

У рамках виставки CES 2023 у Лас-Вегасі, що проходить у ці дні, бренд RAM (належить транснаціональній корпорації Stellantis) представив концепт електричного пікапа 1500 Revolution. Електромобіль отримав футуристичний дизайн та надруковані на 3D-принтері дзеркала заднього огляду.

RAM 1500 Revolution покликаний продемонструвати, як виробник готовий переосмислити сегмент пікапів з прицілом на електромобільність. У концепт-карі продемонстровано безліч інноваційних функцій, які в майбутньому пропишуться в серійних пікапах RAM.

RAM 1500 Revolution відрізняється брутальною і водночас стильною зовнішністю з яскравою LED-оптикою та анімованим дизайном «передка». Серед особливостей екстер'єру концептуальної моделі - надруковані на 3D-принтері бічні дзеркала, порт зарядки, що підсвічується, величезні 24-дюймові колеса і багатофункціональні задні двері з електроприводом.

RAM 1500 Revolution має 800-вольтову зарядну архітектуру. Завдяки підтримці швидкого заряджання поповнити його запас ходу на 160 км можна усього за 10 хвилин.

«Концепт RAM 1500 Revolution BEV чітко сигналізує про те, що ми в Ram знаходимося на порозі чогось екстраординарного, і прямо вказує, куди ми рухаємося в нашій електрифікованій подорожі. У Ram ми переглянули те, якими можуть бути пікапи, і робитимемо це знову, пропонуючи найкращі електричні пікапи на ринку», - повідомили представники бренду.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Andriy86  

Те як в Тесла навчились відливати величезні деталі, замість пів сотні маленьких, зкріплених разом, вражає більше, ніж дзеркала з-під 3д принтера.

+1-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація