Компанія Renault розробила новий бюджетний електромобіль

Компанія Renault розробила новий бюджетний електромобіль

05 листопада 2022
0

Компанія Renault разом із китайською компанією Xiaoqilin розробила новий бюджетний електромобіль JMEV Xiaoqilin. Він отримав електромотор потужністю 35 кінських сил.

У Китаї Renault вже досить довго тісно співпрацює із компанією Xiaoqilin. Результатом цієї співпраці став JMEV. За своїми розмірами він навіть менший ніж електромобіль Dacia Spring, який зараз є лідером на європейському ринку електромобілів.

Довжина JMEV складає всього 3,5 метра, ширина - 1,64 метра, висота - 1,46 м, а колісна база - 2,34 метра. Це практично ідеальний електромобіль для поїздок по місту. Він отримав кузов типу хетчбек. Він вміщує 4 особи.

Силова установка складається з електромотора потужністю 35 к.с. та літій-ферофосфатної батареї LFP. Який запас ходу у цього електрокара - ще не відомо. Зрозуміло, що навряд чи вВін вміщуєн дуже великий, але для поїздок містом має вистачити.

Скільки коштуватиме JMEV Xiaoqilin - ще не оголошено. Стверджується лише, що це буде дешевий електромобіль. У продажу він з'явиться, мабуть, у 2023 році. Не виключено, що він стане глобальною моделлю, тобто продаватиметься в різних країнах, а не лише в Китаї.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація