Компанія Triumph показала електробайк TE-1

Компанія Triumph показала електробайк TE-1

17 липня 2022
0

Компанія Triumph Motorcycles має намір налагодити виробництво мотоциклів із електричною силовою установкою. Прототип першої інноваційної моделі TE-1 вже представлено офіційно - незважаючи на те, що серійно випускатися цей електробайк не буде, випробувані в ньому дизайнерські рішення та нові обкатані  технології знайдуть своє втілення в майбутніх новинках Triumph з електромотором, оскільки марка все-таки планує зайнятися виробництвом електромотоциклів.

Партнерами проекту виступили інжинірингові компанії Williams Advanced Engineering та Integral Powertrain, а також вчені Уорікського університету. Спільними зусиллями була розроблена модель, яка оснащена 175-сильним електромотором та компактним акумулятором, що дозволяє проїхати до 160 кілометрів без підзарядки.

З нуля до 80% батарею можна зарядити за 20 хвилин, а з місця до 100 кілометрів на годину новинка розганяється за 3,6 секунди, позначку 160 кілометрів на годину електробайк підкорює за 6,2 секунди.

За своїми характеристиками Triumph TE-1 відповідає супербайкам з літровим бензиновим двигуном, а за габаритами - компактнішими 600-кубовими моделями. При масі 220 кілограмів модель на 25 відсотків легша за інші вже представлені електромотоцикли цієї категорії.

Новий Triumph пройшов стендові та їздові випробування, в яких був задіяний американський мотогонщик, чемпіон Daytona 200 Брендон Пааш. За підсумками проведених тестів і на основі аналізу зібраних даних напрацювання з TE-1 будуть перенесені на серійні електромотоцикли британської марки. Коли вони з'являться, Triumph Motorcycles поки не конкретизують.

Джерело: Triumph

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація