Конкурент компанії Tesla досягнув нового рекорду

Конкурент компанії Tesla досягнув нового рекорду

05 жовтня 2022
0

Відомий мільярдер Ілон Маск розбирається із наслідками його обурливих заяв про Україну, а акції Tesla продовжують дешевшати. Водночас один із головних конкурентів його компанії досягнув рекордних показників.

Компанія Rivian, яка теж спеціалізується на створенні електромобілів, відзвітувала за третій квартал 2022 року. Зокрема, повідомили, що виробник за три місяці виготовив більше ніж 7 тисяч автівок.

На сьогодні це рекордний показник за квартал. Компанія також заявила, що все ще планує виготовити 25 тисяч електроавтомобілів за 2022 рік. Публікація цих даних призвела до злету вартості акцій Rivian на ринку до відкриття торгів цього вівторка. Активи виробника зросли на майже на 9% та коштували 34,73 долара за штуку, інформує Yahoo!Finance. Проте попередній день вони завершили з падінням на 3%.

Загалом раніше компанія мала на меті виготовити 50 тисяч автівок за рік. Але у березні вони відмовилися від цієї цілі, вдвічі скоротивши свій план. Головна причина такого рішення - проблеми з глобальними ланцюжками постачання, які створюють низку викликів для Rivian.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація