Концепт Mercedes-Benz викинули на звалище

Концепт Mercedes-Benz викинули на звалище

29 грудня 2023
0

Користувач Reddit з ніком 1ducksonquack опублікував кілька знімків «капсули» S-Class DIGITAL: My MBUX, кинутої просто неба в околицях Атланти, штат Джорджія. Mercedes-Benz представив її у 2020 році. По суті, це не автомобіль, а тільки макет для демонстрації можливостей нової на той момент мультимедійної системи MBUX (Mercedes-Benz User Experience) другого покоління, яка пізніше дісталася S-Class і EQS.

Автор знімків зазначив, що знайшов My MBUX на звалищі в околицях міста Атланта, де розташована північноамериканська штаб-квартира Mercedes-Benz. Судячи з усього, шоу-кар зберігався там, поки не був викинутий через непотрібність: для цього його навіть забезпечили колесами, які не надто вписуються в футуристичний образ.

Mercedes Concept Car?
byu/1ducksonquack inJustrolledintotheshop

Концепт позбавлений шильдика Mercedes-Benz, проте впізнати його нескладно. Усередині - сидіння з розвиненою бічною підтримкою, для яких були заявлені функції масажу і вентиляції, великий екран медіасистеми, як у розкішного електричного флагмана EQS, і дисплеї на спинках передніх сидінь.

З юридичних причин виробники зазвичай не продають і не дарують концепт-кари, тому багато з них зрештою виявляються викинутими і підлягають утилізації. Ймовірно, така доля чекає і на незвичайний Mercedes-Benz.

Джерело: Мотор
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація