Кросовер Dodge Hornet отримав плагін-гібридну версію

Кросовер Dodge Hornet отримав плагін-гібридну версію

27 серпня 2023
0

Концерн Stellantis презентував плагін-гібридну модифікацію компактного кросовера Hornet. У компанії зазначають, що новинка є найпотужнішим автомобілем у своєму сегменті.

Кросовер оснащений 1,3-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, електромотором на передній осі потужністю 44 кінські сили та ще одним двигуном потужністю 121 к.с. на задній осі. Сумарна потужність силової установки становить 288 к.с., але водій також може розраховувати на додаткові 30 «сил» під час розгону завдяки функції PowerShot.

Використовуючи цю функцію, перший плагін-гібридний Dodge може розганятися з місця до 100 км/год за 5,7 секунди. Завдяки літій-іонній батареї ємністю 15,5 кВт. год новинка може запропонувати власнику долати до 50 км на електротязі.

Базова комплектація нового електрифікованого Dodge Hornet починається з відмітки у 40 935 доларів, тоді як R/T Plus коштує 45 935 доларів. Споріднений італійський кросовер Alfa Romeo Tonale коштує від 43 до 46 тисяч доларів. У порівнянні з «італійкою», Hornet набагато краще оснащений, до того ж Tonale видає лише 285 к.с. потужності з тієї ж гібридної установки.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація