Кросовер DS 7 та седан DS 9 - офіційні автомобілі «Тижня моди в Парижі»

Кросовер DS 7 та седан DS 9 - офіційні автомобілі «Тижня моди в Парижі»

26 січня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд DS Automobiles представляє парк ексклюзивних моделей DS 7 E-TENSE та DS 9 E-TENSE з тематичним оформленням Paris Fashion Week: автомобілі будуть використовуватись для перевезення професійних журналістів та впливових особистостей вулицями Парижа під час святкового заходу «Тижня Моди». Завдяки інтеграції технології ChatGPT у фірмову мультимедійну систему DS IRIS SYSTEM, кожен гість зможе отримати актуальні відповіді на питання та незабутні враження. Також варто зауважити, що кросовери DS 7 та седани DS 9 представлені у гібридних версіях E-TENSE, завдяки чому вони ідеально втілюють ідею поєднання фірмової «французької розкоші» та інноваційних технологій для свободи пересування без шкідливих викидів.

Календар заходу «Тижні моди в Парижі» почався у вівторок 16 січня. Перші шість днів показів присвячені чоловічому одягу сезону осінь-зима 2024-2025 років. Далі розпочалась демонстрація колекцій Haute Couture («Високої моди») сезону весна-літо, що тривав у період з понеділка 22 січня по четвер 25 січня. Нарешті, колекція жіночого одягу сезону осінь-зима 2024-2025 років буде демонструватись в період з понеділка 26 лютого до вівторка 5 березня.

Бренд вирішив вкотре долучитись до всесвітньовідомого заходу, демонструючи власні найкращі напрацювання. Наприклад, сьогодні електрифікація виступає одним з ключових центрів стратегії розвитку Бренду DS Automobiles. Підтвердженням тому є пропозиція 100% електрифікованого модельного ряду Бренду ще з 2019 року. Починаючи від 100% електричного DS 3 E-TENSE й завершуючи 360-сильним DS 9 E-TENSE (гібрид типу plug-in), сьогодні кожна модель DS Automobiles демонструє бажання розвитку сталої екологічної мобільності. Вже з 2024 року всі нові моделі DS Automobiles будуть на 100% електричними, що підкреслює прагнення Бренду до переходу на електроенергію.

Окремо варто відзначити: між Брендом DS Automobiles та світом «Високої моди» існує тісний зв'язок. Такі унікальні елементи дизайну, як перлинне прострочування, рельєфні металізовані вставки Clous de Paris, оздоблення сидінь у вигляді «ремінець годинника» чудово сприймаються у творчих дизайнерських колах та у шанувальників інноваційної вишуканості.

Прагнучи ще більше вразити вибагливу публіку, для заходу «Тижнів моди в Парижі» Бренд DS Automobiles підготував певні сюрпризи. Наприклад, седан DS 9 з забарвленням кузова «хамелеон», що грає різними кольорами на світлі неначе крильця метелика.

Протягом події «Тижнів моди в Парижі», шанувальники Бренду DS Automobiles можуть стежити за кількома заходами в культових місцях. А також за враженнями гостей від пересування на автомобілях DS7 та DS9 вулицями Парижу.

Занурюйтесь у світ французької розкоші разом з Брендом DS Automobiles на офіційному сайті в Україні. Обирайте прямо зараз ваш власний вишуканий та інноваційний автомобіль серед доступних в країні на онлайн-складі Бренду.

Дилерська мережа DS Дилерська мережа DS

DS Automobiles – це преміальний Бренд концерну Stellantis, який з'явився на світовій арені у 2014 році, а на українському ринку - у 2019.

перейти на сторінку компанії
Джерело: DS Automobiles

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація