Кросовер Duster отримає молодіжну купеподібну версію

Кросовер Duster отримає молодіжну купеподібну версію

09 червня 2024
0

Компанія Renault збирається позбутися моделі Arkana. На заміну цієї моделі французький автовиробник уже готує новий автомобіль, який, за чутками, випускатиметься як під маркою Dacia, так і під Renault, а в його основу ляже третє покоління моделі Duster.

За інформацією видання Motors Actu, роботи над купеподібною версією Duster йдуть повним ходом. Очікується, що такий варіант цієї моделі виявиться довшим (приблизно на 250 мм), ніж звичайний кросовер, але нижчим через усічену задню частину.

Зовні машина має скопіювати рішення, застосовані у третій генерації Duster, яку представили у середині 2023 року. Їй дістанеться аналогічний світловий почерк фар і задньої оптики, а також широкий пластиковий обвіс по периметру кузова.

Технічна сторона автомобіля поки що знаходиться під питанням, але є припущення, що в результаті йому буде покладена широка лінійка двигунів, серед яких виявляться як м'які гібриди, так і силові агрегати, що підключаються.

Не виключається варіант, при якому крос-купе дістанеться більш екологічний варіант у вигляді двигуна BiFuel, який вміє функціонувати на природному газі.

Офіційна прем'єра нового купеподібного кросовера Dacia та Renault може відбутися у 2026 році.

Джерело: Daily-Motor
Фото: X-Tomi Design

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація