Китайці презентували рекордно довгий мінівен з розкішним салоном

Китайці презентували рекордно довгий мінівен з розкішним салоном

19 жовтня 2023
0

У Китаї надійшов у продаж гібридний мінівен Wey Gaoshan від Great Wall Motor. Новинка оснащена гібридною установкою і пропонує розкішний інтер'єр. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Wey Gaoshan є найдовшим мінівеном у Китаї. Крім цього модель вирізняється стильним дизайном.

Спереду встановлені вузькі фари та масивна решітка радіатора з хромованим оздобленням. На бампері є кілька повітрозабірників.

Ззаду розташовані незвичайні вертикальні ліхтарі. Над ними розташована велика світлодіодна смуга.

Габарити Wey Gaoshan:

  • довжина - 5045/5405 мм;
  • ширина - 1960 мм;
  • висота - 1900 мм;
  • колісна база - 3085/3275 мм.

Wey Gaoshan доступний у версіях Noble, Flagship і Executive. Третя модифікація вирізняється подовженою колісною базою і більш розкішним салоном.

В інтер'єрі встановлено сім сидінь із функцією масажу та вентиляцією. Також всередині можна знайти комбінацію з двох великих дисплеїв, холодильник. Об'єм багажника становить 1725 літрів зі складеним третім рядом сидінь.

Wey Gaoshan оснащений гібридною установкою з 1,5-літровим турбованим двигуном і електромотором сумарною потужністю 340 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 5,7 секунди.

Мінівен отримав потрійну літієву акумуляторну батарею Svolt місткістю 37,96 кВт.год. Запас ходу на електротязі становить 175 км.

Вартість Wey Gaoshan становить від 335 800 до 405 800 юанів (від 46 000 до 55 500 доларів). Перші поставки клієнтам почнуться в січні наступного року.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус
Фото: Xchuxing

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація