Lamborghini готує новий гібридний Urus

Lamborghini готує новий гібридний Urus

26 січня 2024
0

На YouTube з'явилося відео за участю дивного прототипу Lamborghini. Як стверджується, під цим химерним камуфляжем ховається нова електрифікована версія найбільш продаваної моделі бренду - Urus. 2023 год став рекордним для італійської марки за рівнем продажів. Основний внесок у це зробив саме Urus - 6087 одиниць.

Пізніше цього року у супер-кросовера з'явиться плагін-гібридна версія, прототип якої помітив автор цього відео. Офіційно це не підтверджено, але завдяки уважним фанатам бренду відомо, що проєкт на завершальній стадії.

За деякими даними, новий Urus PHEV отримає електрифіковану версію 4,0-літрового двигуна V8 Volkswagen Group. У Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid віддача такої «вісімки» у поєднанні з електродвигуном становить 739 к.с. та 949 Нм крутного моменту. Враховуючи статус Urus, ці цифри мають бути більшими.

Офіційну презентацію Lamborghini Urus PHEV заплановано на кінець 2024 року. Продажі «чисто паливної» версії кросовера з мотором V8 уже завершено. Як кажуть у компанії, вся партія розпродана достроково. До середини десятиліття Lamborghini хоче електрифікувати весь свій модельний ряд.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація