Lamborghini готується випустити наступника Huracan з гібридною установкою

Lamborghini готується випустити наступника Huracan з гібридною установкою

09 травня 2024
0

Huracan, який вже майже повністю розпроданий за майже 12 місяців до завершення виробництва, залишив величезний слід в історії автовиробника, пише Motor1.com. Його останній етап представлено в новій моделі STJ, яка стала епілогом і демонстрацією завершення ери атмосферних двигунів V10 в групі Volkswagen після зникнення Audi R8.

Очікується, що прем'єра нового спортивного автомобіля Lamborghini відбудеться в другій половині 2024 року з гібридною силовою установкою.

Ця інформація була розкрита компанією під час презентації результатів першого кварталу 2024 року. Детальніше про новий автомобіль і його характеристики були надані Федеріко Фоскіні, керівником відділу продажів і маркетингу Lamborghini.

Новий спортивний автомобіль буде оснащений гібридною системою, яка підключається до електромережі, і базується на власному V8 двигуні, розробленому спеціально для цього автомобіля.

Згідно зі словами Федеріко Фоскіні, компанія націлена на впровадження електрифікованих рішень, які позначають новий етап у розвитку їхніх автомобілів.

Очікується, що новий Urus SE, оснащений гібридним V8 двигуном, буде випущений з електрифікованою трансмісією, яка дозволяє досягти значного покращення характеристик у порівнянні з традиційними двигунами внутрішнього згоряння.

Зокрема, йдеться про турбокомпресори, які активуються при дуже високих обертах, щоб забезпечити максимальну потужність. Цей двигун, імовірно, матиме високу червону лінію обертів і буде поєднаний з передовою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Заміна моделі Huracan також вказує на нові технологічні вимоги, оскільки автомобіль буде більшим, щоб вмістити додаткове обладнання, необхідне для налаштування гібридної системи.

Крім того, Lamborghini відновлює свою традицію іменування суперкарів за мотивами бойових биків, підтвердивши заявку на торговельну марку «Temerario» для свого очікуваного наступника Huracan.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація