Lancia показала унікальний концепт електрокара Pu+Ra HPE

Lancia показала унікальний концепт електрокара Pu+Ra HPE

17 квітня 2023
0

Італійська компанія Lancia представила концепт нового електромобіля Pu+Ra HPE, який був натхнений ралійним болідом Stratos з 70-х. Концепт демонструє майбутній напрямок розвитку бренду. Він випускатиме повністю електричні автомобілі з незвичайним дизайном.

«Сьогодні Lancia представляє Lancia Pu+Ra HPE, бачення бренду на наступні 10 років, яке переносить нас в еру електричної мобільності та підводить підсумок нашого розуміння та сприйняття автомобіля. Починаючи з нового Ypsilon, наші майбутні автомобілі будуть наслідувати Lancia Pu+Ra HPE», - заявив Лука Наполітано, генеральний директор Lancia.

Lancia Pu+Ra HPE є концепт-каром на повністю електричній платформі у форматі купе, у розробці інтер'єру якого брала участь відома італійська фірма Cassina, що спеціалізується на створенні дорогих дизайнерських меблів.

Оскільки Lancia Pu+Ra HPE уособлює бачення бренду на електрокари як мінімум на найближче десятиліття, то і характеристики у нього передові: запас ходу понад 700 км, підтримка швидкого заряджання, що дозволяє зарядити автомобіль трохи більше ніж за 10 хвилин та низький рівень енергоспоживання (нижче 10 кВт*год на 100 км пробігу).

Крім того, Lancia Pu+Ra HPE став першим електромобілем із віртуальним інтерфейсом SALA, який пізніше буде представлений і на Lancia Ypsilon нового покоління.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація