Lancia презентувала новий логотип та неймовірний концепт-кар

Lancia презентувала новий логотип та неймовірний концепт-кар

29 листопада 2022
0

На заході Lancia Design Day пройшов показ нового фірмового логотипу марки, а також незвичайного концепт-кара Pu + Ra Zero. За 116-річну історію Lancia мала вже сім різних емблем, а ось тепер прийшла чергова, що втілює нову еру - електромобільністі.

За своїм дизайном вона зхожа на логотип 1957 року моделі Flaminia та уособлює інновації, преміальність та італійську якість. Змінилося і написання назви марки, яке тепер виконане новим, оригінальним шрифтом.

Переходимо до концепт-кара Pu+Ra Zero, в імені якого закладено два слова - «чистий» та «радикальний». Цей тривимірний маніфест задає концепцію нового дизайну автомобілів марки на наступні 100 років.

Що ж до найближчого майбутнього, то Pu+Ra Zero проливає світло на три моделі, які вийдуть на ринок у 2024 - 2028 рр - Ypsilon, новий флагман та Delta.

У вигляді концепту поєднуються м'які форми моделей Aurelia та Flaminia. Також тут є і фірмова решітка радіатора у вигляді «чаші» (calice), подана в новій інтерпретації - зі світодіодними променями. Вона стане невід'ємним елементом для всіх трьох моделей.

А якщо говорити про майбутню модель Ypsilon, то вона отримає від концепт-кара ще й круглі стоп-сигнали, що втілюють відому модель Stratos.

Особлива увага буде приділена інтер'єру майбутніх моделей Lancia - з комфортом та простором «вітальні», наповненої домашнім затишком.

Тобто все те, що вже так знайоме власникам моделей Gamma, Thema і Flavia. Тільки тепер все це отримає нове оформлення. Для цього компанія поєднує свої зусилля з відомим італійським дизайнерським ательє - Сassina.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація