Lexus Electrified Sport Concept презетують на виставці «Monterey Car Week»

Lexus Electrified Sport Concept презетують на виставці «Monterey Car Week»

18 серпня 2022
0

Lexus Electrified Sport Concept покажуть на виставці «Monterey Car Week». Там же буде представлений кросовер RX 500h F SPORT Performance 2023 модельного року та модифікований седан IS 500 від Hiraku Co.

Концепт Lexus Electrified Sport дебютував ще у грудні 2021 року під час великої презентації майбутніх електромобілів Toyota та Lexus. Тоді автовиробник позиціонував його як наступника LFA, але без великого V10.

На жаль, інформація про технічні характеристики моделі досі досить мізерна. Машина нібито здатна досягати першої сотні лише за 2 секунди, а запас ходу на одній зарядці становитиме 435 кілометрів.

Згідно з інформацією видання Top Gear, серійний Lexus Electrified Sport може отримати унікальну силову установку з імітацією перемикання передач, що забезпечується спеціальним програмним забезпеченням. Однак, як повідомляється, ця система поки що знаходиться лише на стадії прототипу, тому невідомо, чи надійде вона до серії.

Тим часом стало відомо, що електричний кросовер Lexus RZ отримає початкову версію. Видання CarBuzz виявило патентну заявку, подану Lexus у EUIPO (Європейське бюро інтелектуальної власності), а також у Швейцарський федеральний інститут інтелектуальної власності. У цій заявці згадується назва RZ300e, що ніде ще не використовувалася, по суті, менш потужний варіант RZ450e, який оснащується двомоторною установкою потужністю 313 к.с. і крутним моментом 435 Нм.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація