Lexus показав електричний суперкар

Lexus показав електричний суперкар

25 червня 2022
0

На Фестиваль швидкості в англійському Гудвуді привезли концепт-кар Lexus Electric Sport Car. Він є провісником першого електричного суперкара від концерну Toyota Motor. Про це повідомляє видання Autocar.

Новий Lexus Electric Sport Car надійде у виробництво до 2030 року. Модель позиціонують як наступника знаменитого купе Lexus LFA. Як і попередника, його випустять лімітованою серією, і він стане найдорожчою моделлю в лінійці японської марки.

Електромобіль Lexus має дуже нетиповий вигляд на тлі сучасних автомобільних брендів. Він відрізняється елегантним дизайном із плавними обводами, довгим капотом і тоненькими діодними фарами та ліхтарями. Лінія даху вигнута, а задня частина злегка звужена.

Характеристики Lexus Electric Sport Car поки що не розголошують. Заявлено лише, що він отримає повний привід і кілька електромоторів, а розгін до 100 км/год триватиме трохи більше 2 секунд. Також суперкар Lexus зможе проїхати близько 700 км без підзарядки.

Із такими параметрами електромобіль зможе конкурувати з Tesla Roadster, Lotus Evija та Rimac Nevera. До речі, там же в Гудвуді дебютував ще один конкурент Lexus - 900-сильний електросуперкар від Volvo.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація