Марк Цукерберг здивував відповіддю на запитання про повсякденний автомобіль

Марк Цукерберг здивував відповіддю на запитання про повсякденний автомобіль

06 жовтня 2024
0

Засновник однієї з найбільш розкручених соціальних мереж відповів на запитання підписника, на чому він їздить щодня. Виявилося, що останнім часом основною машиною є суперседан Cadillac CT5-Blackwing. Марк Цукерберг додав, що інколи користується іншими автомобілями, що не дивно для персони зі статками понад 200 мільярдів доларів.

Марк Цукерберг може собі дозволити будь-який автомобіль, проте американський медіамагнат та інтернет-підприємець віддав перевагу відносно масовому та недорогому седану: ціни стартують з 95 тисяч доларів. Для порівняння середня ціна нового автомобіля в США наблизилася до 49 тисяч доларів. На жаль, засновник популярної соцмережі не уточнив, який Cadillac CT5-V Blackwing у його розпорядженні.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Mark Zuckerberg (@zuck)

Суперседани General Motors можна вважати «останніми з могікан»: по-перше, у зв'язці з 6,2-літровим компресорним V8 (677 сил, 893 Нм) від Chevrolet Corvette можна замовити 6-ступінчасту «механіку», по-друге, привід може бути тільки заднім! Утім, американські журналісти вже відзначили, що Марк Цукерберг прагне сподобається публіці після низки неоднозначних рішень, а заручитися підтримкою петролхедів - непоганий сценарій.

Тяга до «драйверських» автомобілів у Цукерберга була завжди, причому мова не йде про розкішні моделі: десять років тому мільярдера часто бачили за кермом Volkswagen Golf GTI. Втім, інсайдери писали, що медіамагнат замовив собі Pagani Huayra, але папарації не спіймали бізнесмена за кермом італійського суперкара.

Джерело: Мотор
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація