Mercedes-Benz відмовиться від компактів A-Class і B-Class

Mercedes-Benz відмовиться від компактів A-Class і B-Class

30 червня 2022
0

Німецька газета Handelsblatt з'ясувала деталі нової продуктової стратегії Mercedes-Benz, озвученої в травні цього року. Як повідомлялося, компанія має намір стати виробником найдорожчих у світі люксових автомобілів.

Одним з етапів досягнення цієї мети стала відмова від трьох з семи наявних компактних моделей. «Під ніж» підуть хетчбек і седан A-Class, а також компактвен B-Class. Виробництво цієї «трійки» завершиться в 2025 році.

У модельній лінійці, яка тепер називається Entry Luxury, залишаться купеподібний седан і універсал CLA, а також кросовери GLA і GLB. За деякими даними, при зміні поколінь кросовери «переїдуть» на нову електричну платформу MMA, що дозволяє також будувати моделі з традиційними ДВЗ.

Але першим нову архітектуру отримає якийсь седан з довгим капотом, похилим дахом і короткою кормою. За словами головного дизайнера Mercedes-Benz Гордона Вагенера, це буде один з найбільш технологічно просунутих і розкішних представників свого сегмента. Прем'єра новинки запланована на 2024 рік. Імовірно, йдеться про наступника нинішнього CLA.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація