Mercedes-Benz відродив знаменитий суперкар 60-х

Mercedes-Benz відродив знаменитий суперкар 60-х

16 червня 2023
10

Mercedes-Benz представив вражаючий концепт-кар Vision One-Eleven. Купе поєднує в собі ретро-дизайн з новітніми технологіями. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті німецького автовиробника.

Концепт є свого роду трибютом знаменитому суперкар Mercedes-Benz C111 1969 року. Експериментальна модель не стала серійною, але випустили цілих 15 прототипів з бензиновими V8, а також дизельними та роторними двигунами.

Новий Mercedes-Benz Vision One-Eleven з дизайну багато в чому повторює знаменитого предка. У купе обтічний клиноподібний силует з низьким капотом, а його двері піднімаються вгору за принципом «крило чайки».

Стиль 60-х панує й у салоні Mercedes-Benz Vision One-Eleven. В оздобленні присутній сріблястий шкірозамінник, а на всю ширину передньої панелі розтягнутий піксельний дисплей. Кермо-штурвал виконано у дусі болідів «Формули-1».

А ось «начинка» у Mercedes-Benz Vision One-Eleven - сучасна. Суперкар отримав інноваційні електромотори з осьовим потоком від компанії YASA.

Такі двигуни дуже потужні при компактних розмірах. У Mercedes Vision One-Eleven їх чотири (по одному на колесо), а сумарна потужність складає 1360 к.с. чи 1МВт.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Покажіть, що там Ауді і БМВ випускали у 60-ті

-5ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

nikolaynovgorodskiy, Auto Union випускав такі моделі 1000 Sp, F102/F103, 100 Coup

-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

RaMoNVicious, такі, та не такі. Мені подобаються сучасні Ауді. Біль того був власником А6 2012 року, і Q7 2011 року випуску. Але в 60-70-ті роки Ауді були печальні. Тільки у 80-ті щось почало вимальовуватися.

-8ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 6
No Mercy  

Я вже мовчу про японський автором тих часів)

-8ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація