Mercedes-Benz виводить з ринку США два мінівена

Mercedes-Benz виводить з ринку США два мінівена

12 серпня 2022
0

Mercedes-Benz оптимізує лінійку комерційних автомобілів на ринку США. В третьому кварталі 2023 року у відставку відпрравлять мінівен Metris (він же V-Class) і бензинові модифікації Sprinter.

Metris набув поширення в США як поштовий фургон - поштова служба розмістила багаторічне замовлення на 30 тисяч фургонів ще у 2020 році, і поки Mercedes-Benz не поставить потрібну кількість машин, модель залишиться в строю.

Що ж до роздрібних продажів моделі, то вони не виправдовують очікування дилерів. Видання The Drive припускає, що Metris так і не зміг стати популярним через свій розмір: він менший за Ford Transit, але при цьому більший за Transit Connect, тому не може конкурувати з жодним з них.

У моделі Sprinter справи кращі, але переважна більшість клієнтів вибирає дизельну модифікацію. Виробляти бензиновий дволітровий турбомотор, який встановлюється в тому числі на Metris, економічно невигідно, тому від цього агрегату Mercedes-Benz відмовиться. Крім того, у тому ж третьому кварталі 2023 року очікується вихід на ринок електричного Sprinter, який стане альтернативою дизельному.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація