MINI представила новий 5-дверний хетчбек Cooper

MINI представила новий 5-дверний хетчбек Cooper

12 червня 2024
0

Британський бренд MINI розширив асортимент хетчбеків новою 5-дверною версією. Новинка спочатку буде доступна у двох варіантах виконання - Cooper C та Cooper S.

Порівняно з класичною 3-дверною моделлю, що дебютувала минулого року, новий хетчбек виріс у розмірах. Довжина моделі досягає 4036 мм (+172 мм), а колісна база збільшена на 72 мм.

На європейському ринку 5-дверний Cooper буде доступний із двома бензиновими моторами на вибір. Перший, компактний турбований 1,5-літровий 3-циліндровий варіант, розвиває потужність 156 к.с. і має крутний момент 230 Нм. Він призначений для базової версії Cooper C. Для розгону до першої «сотні» йому знадобиться 8 секунд, а максимальна швидкість досягає 225 км/год.

У Cooper S в арсеналі 2-літрова «четвірка» з віддачею 204 к.с. та 300 Нм моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,8 секунди, а максимальна швидкість - 242 км/год. MINI Cooper 5 Door отримав доопрацьовану підвіску, а як опцію можна замовити її адаптивний варіант. Також покупці зможуть вибирати з широкого асортименту колісних дисків діаметром від 16 до 18 дюймів.

Автомобіль оснащений розташованим по центру панелі приладів великим 9,4-дюймовим OLED-дисплеєм інфо-розважальної системи з новою ОС 9-го покоління. Користувач може вибрати з 7 режимів відображення інформації. Спинка заднього дивана може складатися у співвідношенні 60:40, а об'єм багажного відділення варіюється від 275 до 925 л.

Для новинки підготували чотири варіанти обробки салону: Essential, Classic, Favored та спортивний JCW. Також покупці зможуть вибрати з 11 кольорів кузова та 3 варіантів фарбування даху. Крім того, додатково персоналізувати свій MINI допоможе широкий набір опцій та аксесуарів.

Джерело: Авто Центр
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація