Mitsubishi готує новий стильний кросовер

Mitsubishi готує новий стильний кросовер

19 жовтня 2022
0

Відбулася презентація нового компактного кросовера Mitsubishi XFC. Новинка поки що знаходиться в статусі концепту, але вже незабаром у неї з'явиться серійна версія, яка вирушить на конвеєр у 2023 році.

П'ятимісний кросовер виконаний у фірмовій мові дизайну марки Dynamic Shield та отримав кутастий кузов, Т-подібну оптику, масивну решітку радіатора, похилий капот, широкі колісні арки та спойлер на даху. Також можна відзначити наявність прихованих дверних ручок та камер замість дзеркал заднього виду.

У передній та задній бампери інтегрували шестикутні елементи з підсвічуванням, які додають моделі інноваційності. Також є великі колісні диски з оригінальним дизайном, накладки на пороги з ефектною графікою та панорамний дах.

Салон кросовера виглядає не менш стильно. Він досить просторий та розрахований на п'ять пасажирів. У оснащення кабіни увійшло рульове колесо з плоским дном, великий сенсорний екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему, клімат-контроль, безліч електронних асистентів і систем допомоги водієві.

Оздоблення салону виконано в біло-сірих відтінках із жовтими акцентами. Таке поєднання виглядає дуже свіжо та сучасно. Технічні характеристики Mitsubishi XFC поки що не розкриваються. Ймовірно, це пов'язано з тим, що вона перебуває у статусі концепту. Основним ринком збуту новинки стане В’єтнам. Згодом вона з'явиться і в інших країнах.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація