Mitsubishi та Nissan готують нову лінійку автомобілів

Mitsubishi та Nissan готують нову лінійку автомобілів

01 квітня 2024
0

Автогіганти Mitsubishi та Nissan, після того, як стали партнерами по альянсу разом з Renault Group, вирішили створити нову лінійку продуктів для ринку Північної Америки.

Вони на взаємовигідних умовах обмінюються технологіями, що дозволяють Mitsubishi створити електрокар, а Nissan - гібрид. Також у лінійках обох марок з'явиться новий пікап. Цей крок дозволить компаніям значно скоротити витрати та наповнити ринок Північної Америки актуальними новинками, тим самим підвищивши конкурентоспроможність.

Найцікавішим є створення компаніями нового пікапа, якому обіцяно бюджетний цінник. Наразі невідомо, як він виглядатиме, адже поки модель перебуває на стадії розробки. Але, за даними видання Autonews, він може візуально бути схожим на Outlander.

Імовірно, новий пікап представлять у 2027 році, а на ринок Північної Америки він вийде до 2031-го. Що стосується електричного Mitsubishi та гібридного Nissan, то щодо них інформації поки немає. Однак у компаніях заявляють, що ці продукти є дуже важливими для них, тож затягувати з розробкою не будуть.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація