На європейський ринок виходить недорогий «далекобійний» британсько-китайський електрокар

На європейський ринок виходить недорогий «далекобійний» британсько-китайський електрокар

17 липня 2023
0

Лінійку MG 4 продовжують розширювати. Незабаром у продаж на європейському ринку надійде нова «далекобійна» версія хетчбека Extended Range. Її вартість становитиме від 40 690 євро. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті MG.

Головна відмінність нового варіанту Extended Range - його силова установка. Хетчбек отримав 245-сильний мотор і акумуляторну батарею підвищеної ємності - 77 кВт.год. Нагадаємо, що зараз електромобіль MG 4 в ЄС і Україні доступний з моторами на 170 і 204 к.с. і з батареями ємністю 51 і 64 кВт.год.

Новий MG 4 Extended Range зможе розганятися до 100 км/год за 6,5 с, а максимальна швидкість буде обмежена на 160 км/год, як і в інших версіях моделі з одним мотором.

Заявлений запас ходу становитиме 520 км. Авто підтримує швидку зарядку потужністю до 150 кВт - у цьому разі зарядити батарею на 80% можна за 39 хвилин.

Візуально електромобіль MG 4 Long Range не відрізняється від 204-сильної версії моделі. Його видають тільки стандартні 18-дюймові диски і двоколірне забарвлення з чорним дахом.

Модель пропонують тільки в розширеній комплектації - з камерами кругового огляду, підігрівом сидінь, бездротовою зарядкою для смартфонів, системами автоматичного гальмування і контролю смуги руху.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація