На продаж виставлено секретний Porsche Міхаеля Шумахера

На продаж виставлено секретний Porsche Міхаеля Шумахера

27 червня 2022
0

На продаж виставлено секретний Porsche Міхаеля Шумахера. Продавець стверджує, що легендарний гонщик користувався Carrera GT протягом чотирьох років (з 2004 по 2008 рік), але оформили Porsche не на самого німця, а на компанію його менеджера Віллі Вебера. Пояснення таємничої реєстрації просте: у цей період Шумахер був пов'язаний з Ferrari, і за умовами контракту мав керувати лише автомобілі італійської групи FIAT.

Підтвердити зв'язок Carrera GT та Міхаеля Шумахера продавець обіцяє документально, але на перший погляд про іменитого гонщика нагадують лише автограф на кормі та значок у вигляді червоного шолома на фірмовій папці Porsche.

Автомобіль 2004 випуску проїхав 14,2 тисячі кілометрів, причому майже половина пробігу припадає на перші чотири роки, поки власником тарги вважалася фірма Weber Management GmbH.

Менеджер Шумахера Сабіна Кем на запит AutoBild прокоментувала продаж «секретного Porsche» однозначно. Довірена особа семиразового чемпіона світу сказала, що Шумахер ніколи не володів цим Porsche Carrera GT ні прямо, ні опосередковано. Втім, ставити крапку в цій історії рано, адже у Сабіни Ким складні стосунки з Віллі Вебером.

Якщо продавцю вдасться довести зв'язок між Міхаелем Шумахером та Porsche Carrera GT, то колекційна цінність суперкара різко зросте, а торги тільки починатимуться з позначки в мільйон доларів. Приміром, рік тому такий самий автомобіль, який належав іншому чемпіону Формули-1 Дженсону Баттону, обійшовся новому власнику в 820 тисяч євро.

Джерело: Elferspot.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація