На український ринок виходить недорогий сімейний кросовер JAC JS6

На український ринок виходить недорогий сімейний кросовер JAC JS6

12 жовтня 2023
0

У нашій країні з'явиться новий JAC JS6. Кросовер більший за JAC JS4 і стане флагманською моделлю китайського бренду на українському ринку. Подробиці авто розкрили на сайті JAC в Україні.

Кросовер JAC JS6 - п'ятимісна модель із виразним дизайном. У нього похилий дах і рельєфні боковини, а діодні фари і ліхтарі з'єднані діодними вставками.

Габарити JAC JS6 2023:

  • довжина - 4 605 мм;
  • ширина - 1 890 мм;
  • висота - 1 700 мм;
  • колісна база - 2 720 мм.

У салоні на передній панелі розташовані два дисплеї. Кнопки клімату виконані сенсорними, а замість важеля передбачено круглий джойстик. В оздобленні використана шкіра, а спереду встановлені спортивні крісла. У кросовера великий багажник об'ємом 670-1080 л.

Китайський кросовер JAC JS6 оснащений 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 181 к.с. і 6-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. Він здатний розвинути 180 км/год.

Новий JAC JS6 в Україні запропонують в одній версії Luxury за 999 000 гривень. Він отримає панорамний дах, двозонний клімат-контроль, датчики світла і дощу, камери кругового огляду, електропривод і підігрів сидінь, систему контролю «сліпих» зон.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація