Наступник Mazda CX-5 стане гібридом

Наступник Mazda CX-5 стане гібридом

10 травня 2024
2

Наразі модель CX-5 існує паралельно з аналогічними за розміром CX-60 і CX-70, які, до того ж мають краще оснащення. Актуальне, друге покоління кросовера перебуває на конвеєрі вже 7 років.

«Корпорація Mazda офіційно заявила, що з'явиться новий кросовер, і це чудово. Ми багаторазово оновлювали поточну лінійку CX-5, в тому числі не так давно. Він все ще є, він усе ще добре працює, він усе ще є нашим лідером продажів. У нас є план наступної моделі, і нас це влаштовує, тому вона наближається», - сказав Аластер Доак журналістам Drive.

План Mazda з електрифікації власної лінійки передбачає два етапи підготовки. Перший вже розпочався й триватиме до 2025 року. Другий етап триватиме до 2027 року, а з 2028 почнуться презентації глобальних електричних моделей. Вірогідно, наступник CX-5 потрапить до другого етапу й отримає гібридну силову установку.

Подейкують, що новинка успадкує гібридну установку від Toyota RAV4, яку також використовує CX-50 у Китаї. Проте, є інформація, що Mazda має намір розробити власну 48-вольтову архітектуру. Ймовірно, новинка отримає технологію Mazda Connected Services, яка дебютувала на MX-5 2024 року. Однак, Mazda поки не розголошує конкретних деталей про майбутню модель.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Merv  

Факін файналі!

+2-4ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Поєднання Маздівського стилю та гібридної системи від божественной Тойоти - шикарний коктель!

+2-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація