Навчіть своє авто «розмовляти»: Новий український продукт для автовласників

Навчіть своє авто «розмовляти»: Новий український продукт для автовласників

19 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Кожен з нас часто міг бачити в чатах ОСББ повідомлення людей, які шукають власників авто, що перекрили проїзд, або потрапили в ДТП чи інші ситуації, коли треба терміново сконтактувати. Але уявіть світ, коли це дуже легко зробити всього в 2 кліки, при чому номер телефону власника навіть ніхто не побачить. Наскільки б менше було конфліктних ситуацій.

Наші знайомі створили стартап, який вирішує такі проблеми. Пропонуємо вашій увазі ID STICKY CAR - смарт-стікери на авто, які дозволяють в будь-який момент власникові автомобіля анонімно отримувати сповіщення та повідомлення щодо його улюбленого авто.

Ми підготували відео-огляд на каналі InfoCar Backstage, а також взяли інтерв'ю в одного з засновників проекту.

А ось і саме інтерв'ю:

Вітаю, мене звуть Костянтин Костюченко, я співзасновник і директор компанії ID STICKY.

Вітаємо, Костянтине! По-перше, запитання, розкажіть про Ваш продукт і де його можна придбати?

Наш проект працює вже більше двох років, це виключно наш з партнерами винахід, який розроблено та виробляється виключно в Україні.

Продаємось онлайн з нашого сайту idsticky.com/car, також у мережі АЗК SOCAR Україна та інших партнерів, пов'язаних з автомобільним бізнесом.

Для кого створений Ваш продукт?

ID STICKY - це допомога будь-якому автовласнику та гарантія його спокою у достатньо різних непередбачуваних ситуаціях, що завжди можуть статися з його автомобілем.

Як працює ID STICKY і які потреби автовласників задовольняє?

ID STICKY це смарт-стікери, які наклеюються бажано на лобове або заднє скло всередині автомобіля. Скануючи QR-код на лобовому склі, будь-хто може передати вам інформацію про те, що сталося з авто, поки вас немає. Наприклад: спущене колесо, відкрите вікно, двері (багажник), або ви зайняли чиєсь місце, заважаєте проїзду і тп.

ID STICKY вміє:

* надавати інформацію з підтверджуючим фото власнику, не розкриваючи номера його телефону (режим інкогніто) у Telegram.

Або, якщо автовласник не приховав номер в анкеті, йому зможуть зателефонувати в одне натискання, написати в інші месенджери теж одразу без пошуку.

Як довго може працювати стікер, його термін роботи якось обмежено?

Ви можете користуватися гаджетом (а це саме гаджет, бо він працює на базі Web сервісу) необмежену кількість часу. Навіть, якщо Ви передали, або продали своє авто - ваш IDSTICKY може використовувати інша людина.

Як це можливо?

Справа в тому, що ви можете редагувати анкету і міняти реквізити на дані нового власника (водія), якому будуть приходити повідомлення, або дзвінки від людей необмежену кількість разів. Тож продуктом може користуватися будь-який інший водій, якщо власник це дозволить.

Які повідомлення за вашою статистикою приходять користувачам найчастіше?

Банально, але це повідомлення про те, що ви зайняли чиєсь місце на паркінгу, або просто заважаєте проїзду. В час повномасштабної війни росії проти України ми спостерігаємо небувалу міграцію людей всередині країни та за її межами. Люди не завжди можуть швидко зорієнтуватися та вивчити правила паркування в іншому місті або навіть в іншій країні. Наш продукт дуже корисний у цьому плані.

А як ваш продукт працює в інших країнах? Скануючи код, якою мовою люди побачать інформацію за кордоном?

Дуже гарне питання. По-перше, наш продукт є мультимовним. Тобто, якщо у Німеччині, наприклад, німець відсканує IDSTICKY на вашому авто, то побачить інформацію німецькою (сервіс працює за геолокацією). А ви в цьому випадку отримаєте від нього інформацію на вашій мові, або мові, яку ви обрали у меню продукту.

Дуже цікаво! Скажіть будь ласка, для користування вашими стікерами треба завантажувати мобільний додаток? Є якісь обмеження по роботі?

Відповім більш широко на, можливо, ще й наступне Ваше запитання:

Люди втомились від мобільних додатків, яких в наш час вже забагато. Тому дуже часто вони навмисно вимикають повідомлення в додатках, або не реагують на них одразу.

ID STICKY не потребує встановлення мобільних застосунків, в нас немає плати за обслуговування та будь яких прихованих платежів.

Як я вже казав, це Web сервіс. Для користування вам потрібен лише будь-який смартфон з підключеним інтернетом та сам смарт-стікер. Немає значення з якою операційною системою смартфон- IOS або Android.

Як користуватись:

Ви скануєте стікер з конверта,що придбали, та дотримуєтесь інструкцій. Реєстрація займає до 1 хвилини. Обов'язково активуйте Telegram бота. Після чого ви отримуєте повідомлення в Telegram з анкетою, яку ви завжди зможете відредагувати або приховати номер, встановити режим «недоступний» і т.п. Анонімні сповіщення з фото, якщо ви приховали в анкеті свій номер, також будуть надходити Вам до Telegram.

Наклеюйте бажано на лобове скло у нижньому лівому куті відносно водія всередині (частіше за все до авто підходять з цього боку) і користуєтесь. Дуже просто!

Наш досвід підтверджує, що наліпка не відклеюється, не вигорає та залишає вигляд нової багато років. Особисто я користуюся вже майже три роки.

Що значить режим «недоступний»?

Якщо ви хочете, щоб вас взагалі не турбували і авто стоїть у надійному місці, маєте можливість взагалі відключити QR код і він буде недоступний для сканування!( Головне не забути його потім увімкнути, бо інакше не працюватиме).

Ви сказали, що користування вашим продуктом є безкоштовним, тобто купуючи наліпку з кодом, користувач отримує сервіс абсолютно безкоштовно? Якщо це бізнес, на чому ви збираєтесь заробляти?

Так, користування наразі абсолютно безкоштовно. Буде таким і далі. Купуючи набір, в якому, до речі, цілих дві наліпки, ви можете користуватись обома самі на одній чи двох своїх автівках, або подарувати наліпку будь-кому і людина зареєструє її на себе. Я вже казав, що кожен код унікальний, вони не повторюються.

Стосовно заробітку: в Україні їздить не менш, ніж 10 млн авто, в Німеччині біля 60 млн, у США -120 млн. Сподіваюся, нам поки вистачить)) Але, по-перше для нас, це корисність продукту для людей.

Ми не збираємось зупинятися на Україні, але починаємо з нашої Батьківщини. Хоча деякі наші клієнти користуються ID STICKY вже по всьому світу. В подальшому плануємо розширювати функціонал і бажаючи зможуть оформити підписку на додаткові опції.

Наприклад?

Плануємо зробити автодозвін, якщо людина не відреагувала на повідомлення, але ситуація для його авто може бути критичною.

Яка ціна набору?

384 грн. Ви отримуєте дві наліпки, мануал. Все це в гарно оформленому конверті. До речі ID STICKY часто купують на подарунок. Наразі для читачів та глядачів INFOCAR ми пропонуємо знижку 20% за промокодом INFOCAR. Окрім того, частина прибутку буде направлена на допомогу нашому війську, що ми робимо постійно (тут можемо конкретизувати скільки саме дамо на ЗСУ).

Дякуємо, Костянтине. На останне: які плани на майбутнє у вашої компаніі?

Дякую Вам. По-перше нам всім треба допомагати ЗСУ та один одному виграти війну і вигнати ворога з нашої землі, чим ми і займаємось окрім бізнесу. Збираємо гроші і відправляємо джипи, пікапи і мікроавтобуси до бойових підрозділів ЗСУ. На цей час це вже 6 автівок.

По-друге, плануємо, щоб на кожній автівці в Україні у лівому нижньому куточку був розміщений наш смарт-стікер. Ми пишаємось продуктом і декілька тисяч користувачів ним вже цілком задоволені (ми постійно проводимо опитування серед клієнтів).

По-трете, хочемо рухатися далі, в нас ще багато ідей).

Джерело: ID STICKY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація