Найбільші міста України зустрічають Jeep: відкриття нових дилерів легендарного Бренду в Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі

Найбільші міста України зустрічають Jeep: відкриття нових дилерів легендарного Бренду в Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі

29 січня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд Jeep впевнено крокує Україною! Після запуску в Києві одразу трьох дилерських центрів, відтепер до переліку додаються нові дилери Jeep в інших містах-мільйонниках нашої країни: Харків, Одеса, Львів, Дніпро. Таким чином, Бренду Jeep в Україні розпочинає новий розділ своєї історії: спочатку запуск офіційного українського сайту Jeep, далі оголошення прайсів на моделі-новинки та відкриття одразу трьох дилерів в Києві, й ось тепер - суттєве розширення географії представлення Бренду.

Нові дилерські центри - в найбільших містах України: Харків, Одеса, Львів, Дніпро

Відкриття нових дилерських центрів є одним з найкращих підтверджень стійкості українського суспільства та бажання плідної роботи для досягнення найвищих результатів.

Чудовим прикладом цього може бути дилерський центр JEEP ЦЕНТР ХАРКІВ «АЛЬФА АВАНГАРД», що розташований за адресою вул. Шевченка, 67. Це майже у самому центрі Харкова - міста, що просто зараз демонструє незламність духу та силу характеру. І ці слова також повністю описують автомобілі легендарного Бренду Jeep.

Також відкрився новий дилерський центр JEEP ЦЕНТР ОДЕСА «АДІС-МОТОР», він розміщений за адресою Люстдорфська дорога, 5 - це поруч з іншими автосалонами компанії, що дуже зручно для потенційних клієнтів. Ми впевнені, що Одеса збереже свій статус «українських воріт до моря», а новий дилер отримає у мешканців та гостей міста почесний статус «воріт до Бренду Jeep».

Ще одним важливим відкриттям є дилер JEEP ЦЕНТР «ІЛТА ЛЬВІВ», розташований на перетині вулиць Городоцького та Збиральна. Поява нового дилерського центру дозволить поєднати легендарний Бренд з не менш легендарною культурою Львова. Крім того, новий дилер є прикладом розвитку співпраці з давнім партнером - компанією ІЛТА.

Нарешті, варто відзначити початок роботи дилера JEEP ЦЕНТР ДНІПРО «АЕЛІТА», що розміщений за адресою вулиця Івана Езау, 16. Велике місто Дніпро є одним з найбільших промислових центрів України, то ж шанований Бренд Jeep має чудові шанси знайти чимало поважних покупців автомобілів.

Повністю готові до роботи: продаж автомобілів, професійний сервіс, фінансові послуги

Усі вищезгадані дилерські центри Jeep уже готові до роботи в повному обсязі. Відкриті автосалони для експозиції автомобілів, менеджери з продажів готові детально розповісти про кожну модель. Сервісні зони забезпечені необхідним обладнанням та інструментом, а кваліфіковані механіки готові до обслуговування та ремонту автомобілів Jeep уже існуючих власників. Крім того, працюють напрямки додаткових послуг: оформлення фінансування для купівлі автомобіля - кредит або лізинг; продаж фірмових аксесуарів Jeep тощо.

Слідкуйте за світом Jeep та дізнавайтесь інформацію серед перших в Україні, перегляньте актуальний модельний ряд Jeep та обирайте бажаний автомобіль собі до смаку - вже просто тут в зараз!

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація