Найдорожчий електромобіль від Polestar розсекречено

Найдорожчий електромобіль від Polestar розсекречено

06 червня 2022
0

В інтернет потрапили патентні зображення нового Polestar 5. Модель представлять у 2024 році, і вона стане флагманом електричної лінійки Volvo. Про це повідомляє американське видання Motor Trend.

Нагадаємо, що підрозділ Volvo Polestar виділили на окремий бренд. Воно випускатиме лише електрокари і готується ціла нова родина моделей. Крім Polestar 5 там буде ще й кросовер.

Судячи з зображень, серійний електромобіль практично не відрізняється зовні від концепт-кара Polestar Precept 2020 року. Це великий преміальний ліфтбек завдовжки близько 5 м. Очевидно, він стане конкурентом Audi e-tron GT, Porsche Taycan і Tesla Model S.

Polestar 5 збереже тоненькі Т-подібні фари та ліхтарі на всю ширину кузова. Цікава деталь: авто не має заднього скла - очевидно його замінять камери. А від дверей концепту відмовилися - у серійній моделі вони будуть традиційними.

Салон Polestar 5 не показали, але раніше його розсекретили на відео. Усередині встановлять віртуальну панель приладів та великий 15,5-дюймовий дисплей портретного формату.

Характеристики Polestar 5 поки тримаються в секреті. Втім, відомо, що електромобіль оснастять 800-вольтною силовою установкою, а його запас ходу складе щонайменше 500 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація