Найінноваційніший Jaguar знімуть із виробництва

Найінноваційніший Jaguar знімуть із виробництва

18 серпня 2023
0

Електромобіль Jaguar I-Pace планують зняти з виробництва. Його припинять випускати до 2025 року. Про це заявив СЕО Jaguar Land Rover Адріан Марделл британському виданню Autocar.

За його словами, новий Jaguar I-Pace другого покоління не планується, однак і поспішно припиняти випуск кросовера найближчим часом не планують, інакше в лінійці британської марки не буде електричних моделей.

Як відомо, Jaguar почав активну електрифікацію свого модельного ряду і готує ціле сімейство нових електромобілів. Перший представник нової лінійки буде презентований наприкінці 2024 року і надійде в продаж з першої половини 2025-го. Очікується, що це буде розкішна туристична модель із запасом ходу близько 700 км.

Подробиць про майбутні електромобілі Jaguar поки що небагато. Відомо, що в їхній основі лежить нова платформа JEA з великою колісною базою, яка зробить авто просторішим всередині.

Компанія планує продавати приблизно по 4000 електромобілів на місяць. Серед них будуть і електрокросовери і одна з нових моделей і стане наступницею Jaguar I-Pace.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація