Названі міста світу з найбільшими заторами

Названі міста світу з найбільшими заторами

12 січня 2024
0

Нідерландська компанія TomTom провела щорічне дослідження завантаженості доріг, вивчивши трафік 387 міст у 55 країнах на шести континентах.

«Найповільнішим» виявився Лондон, де 10-кілометрову відстань автомобілісти у 2023 році долали в середньому за 37 хвилин. Проте найбільше часу у заторах втратили мешканці Дубліна - по 158 годин на рік. Тобто середній дублінець простояв у пробках 6,5 дня.

Середній автомобіліст у Лондоні втратив у пробках 148 годин, підрахували у TomTom. При цьому середня швидкість за годину пік у британській столиці була нижчою, ніж в ірландській - 14 км/год проти 16 км/год.

Третє місце посів Торонто. Там 10 кілометрів водії проїжджали в середньому за 29 хвилин, у пробках простояли по 98 годин, а середня швидкість у годину пік склала 18 км/год. Далі в десятці міст з найщільнішим трафіком - Мілан, Ліма, Бангалор, Пуна, Бухарест, Маніла та Брюссель.

Найвільнішими виявилися дороги американського Оклахома-Сіті - 8 хвилин 40 секунд на 10 кілометрів шляху та всього 19 годин у пробках за рік.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація