NIO вивела на ринок електричний седан із запасом ходу 1000 км

NIO вивела на ринок електричний седан із запасом ходу 1000 км

04 жовтня 2022
0

Китайська компанія NIO розпочала постачання місцевим дилерам нового седана під назвою ET5. Продажі електромобіля стартують найближчим часом.

Рушійною силою NIO ET5 є два електродвигуни сумарною потужністю 360 кВт (489 к.с.) та моментом 700 Нм. Заявлено, що час розгону 0-100 км/год займе NIO ET5 4,3 секунди. П'ятидверний седан можна буде купити з трьома варіантами акумуляторів: стандартний (75 кВт.год, його вистачить на 550 км шляху), збільшеної дальності (100 кВт.год на 700 км) та найпотужніший (150 кВт.год і близько 1000 км шляху в автономному режимі).

У салоні встановили цифрову панель приладів, спортивні крісла і великий дисплей мультимедійної системи в стилі Tesla.

Крім цього, ET5 отримав модернізовану версію системи автономного керування, яка називається NIO Aquila Super Sensing. Технологія включає лідар, сім 8-мегапіксельних камер з високою роздільною здатністю, чотири 3-мегапіксельні світлочутливі камери об'ємного огляду, одну систему моніторингу водія, 5 радарів діапазону та 12 ультразвукових датчиків. Все це управляється суперкомп'ютером NIO Adam, який може обробляти 8 ГБ зображень на секунду.

Також електрокар обладнали вузькою світлодіодною оптикою, похилим дахом, рельєфним капотом та гальмівними супортами червоного кольору.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація