Nissan наповнить ринок недорогими електрокарами і гібридами

Nissan наповнить ринок недорогими електрокарами і гібридами

26 квітня 2024
1

Nissan планує активну електрифікацію модельного ряду - до 2027 року дебютують одразу 16 електричних та гібридних моделей. Прототипи чотирьох із них показали на Пекінському автосалоні. Їх подробиці з'явилися на сайті Nissan.

Nissan привіз у Китай два концептуальних седани і два кросовери. Електромобіль Nissan Epoch - майбутній конкурент Tesla Model 3 зі стрімким дизайном. Мультимедійна система седана доповнена штучним інтелектом. Продажі авто стартують у 2025 році.

Седан Nissan Evo вирізняється агресивнішим дизайном і отримає плагін-гібридну установку. У його салоні встановили два дисплеї. На ринок авто вийде у 2026 році.

Новий Nissan Epic - електрична альтернатива Qashqai. Компактний міський кросовер вирізняється рубаним дизайном. Він отримав три дисплеї на передній панелі, а також автопілот і функцію двонаправленої зарядки.

Кросовер Nissan Era - плагін-гібридна версія Epic із агресивнішим оформленням передньої частини. Автомобіль оснастили пневмопідвіскою. Обидва кросовери вийдуть на ринок у найближчі чотири роки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Oleg_H  

А хтось тут розказував що електрички нікому не потрібні.
Напевно японці тупі, і не треба вкладати мільярди в розробки.

+5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація