Nissan продаватиме вживані автомобілі інших марок

Nissan продаватиме вживані автомобілі інших марок

25 травня 2022
0

У дилерських центрах Nissan в США з'являться уживані автомобілі інших марок. Клієнтам пропонуватимуть сертифіковані машини, що пройшли техогляд за 84 пунктами. На них поширюється гарантія терміном на 6 місяців або 6000 миль (9 656 км) пробігу. Для порівняння власні уживані машини Nissan продає з гарантією 7 років або 100 000 миль (160 934,4 км) і перевіряє за 167 пунктами.

Запускаючи програму продажу уживаних автомобілів інших марок в компанії розраховують залучити нових клієнтів. Одна з причин розвитку цього напряму - скорочення поставок нових автомобілів марки вдвічі.

За словами Тайлера Слейда, співробітника дилерського центру Tim Dahle Nissan Southtowne в штаті Юта, покупці уживаних автомобілів на 30% частіше повертаються, щоб купити новий автомобіль. З великою ймовірністю ці клієнти будуть обслуговувати свої автомобілі в дилерському центрі Nissan.

Весь асортимент чужих вживаних автомобілів з'явиться на електронній платформі NissanHome цієї осені. Вона дає змогу дистанційно вибрати автомобіль, записатися на тест-драйв, заповнити документи на купівлюі замовити доставку. Аналогічна програма є у Ford. Також цьому прикладу готується наслідувати General Motors.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація