Німецький стартап e.GO представив новий варіант свого електричного хетчбека

Німецький стартап e.GO представив новий варіант свого електричного хетчбека

20 жовтня 2022
0

На Паризькому автосалоні німецький стартап Next.e.GO Mobile представив новий варіант електричного хетчбека e.GO Life - e.wave X. Це крос-версія моделі, яка була показана три роки тому. Машину вже можна замовити за ціною від 25 тисяч євро, початок доставок - кінець цього року.

Тридверна модель розмірами подібними з Fiat 500 отримала додаткові фари та функціональні рейлінги на даху. По нижньому периметру кузова проходить обвіс з нефарбованого пластику, найвиразніші елементи якого - величезні розширювачі колісних арок, в яких ховаються 18-дюймові диски.

Салон розрахований на чотирьох осіб та оснащений сучасними опціями. На передній панелі передбачений кластер із двох дисплеїв загальною діагоналлю 23 дюйми, є просунута медіасистема та бездротова зарядка смартфона. Шкіра в оздобленні - штучна, вставки під алюміній виготовлені з пластику.

Позаду встановлений 109-сильний електродвигун. На одному заряді 30,4 кіловат-годинної батареї можна проїхати до 253 км у міському циклі, заміряних за методикою WLTP. Максимальна швидкість обмежена на 135 км/год.

Джерело: UAMotors
Фото: autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація