Nokian Tyres запровадили особливу позначку для шин, які підходять для електромобілів

Nokian Tyres запровадили особливу позначку для шин, які підходять для електромобілів

06 грудня 2023
0

Те, що починалося як ринкова ніша, переросло в інтерес мас, оскільки кількість електромобілів, що купуються щороку, продовжує зростати в усьому світі. Із розширенням ринку електромобілів на дизайн шин також впливає електрифікація водіння.

Nokian Tyres більше 10 років розробляє та тестує шини для електромобілів. Як доказ сумісності з електромобілями Nokian Tyres представляє новий символ Electric Fit для своїх преміальних шин Nokian Tyres.

Щоб допомогти водіям електромобілів знайти сумісні шини, Nokian Tyres представляє новий символ Electric Fit для свого повного портфоліо наявних і майбутніх преміальних продуктів. Символ вказує на те, що шини Nokian Tyres можна однаково встановлювати на двигуни внутрішнього згоряння та електромобілі, забезпечуючи безпечну та високоякісну роботу продукту незалежно від силової установки автомобіля.

«Протягом багатьох років ми розробляли та перевіряли наші продукти на сумісність, преміум-опції, які відповідають потребам водіїв електромобілів. Оскільки ринок електромобілів набирає обертів, новий символ Electric Fit служить доказом цих десятирічних зусиль», - говорить Юкка Касі, старший віце-президент Nokian Tyres з продуктів та інновацій.

Новий символ Electric Fit використовуватиметься в усьому світі, щоб повідомити про те, що лінійка шин преміум-класу сумісна з електромобілями та розповсюджуватиметься в усіх відповідних каналах, щоб допомогти фахівцям із шинного виробництва та споживачам ідентифікувати продукцію Nokian Tyres як високоякісні шини для електромобілів.

Шини для електромобілів мають витримувати більші навантаження через додаткову вагу акумулятора. Вони також повинні миттєво реагувати на потужний крутний момент автомобіля та надійно керуватися за будь-яких умов чи ситуації.

На додаток до високоякісних продуктів преміум-класу, які підходять для всіх силових агрегатів транспортних засобів, вибрані спеціальні шини для електромобілів Nokian Tyres оснащені технологією звукопоглинання Nokian Tyres SilentDrive, яка робить шум у салоні тихішим, ніж у електромобілів. Вони є найкращими для найвимогливіших водіїв електромобілів.

Nokian Tyres винайшла першу в світі зимову шину в 1934 році. З цього дня компанія впроваджує інновації для безпечнішого водіння за будь-яких умов і в будь-які умови та для всіх транспортних засобів. Дослідження та розробки електромобілів почалися більше десяти років тому.

У результаті революційної науково-дослідної роботи компанія Nokian Tyres випустила першу в світі зимову шину, розроблену спеціально для електромобілів, ще в 2014 році. На момент запуску ця шина також була першою в світі зимовою шиною з класом енергоспоживання A за опором коченню. У 2012 році, у тому ж році, коли Tesla представила Model S, компанія Nokian Tyres встановила світовий рекорд найшвидшої їзди на льоду (252,09 км/год (156,64 миль/год)) на електромобілі. У 2020 році компанія представила першу в світі шиповану шину, призначену для електрокарів.

Ранні електромобілі купували ентузіасти технологій і поціновувачі автомобілів, але по мірі того, як електромобілі стають все більш поширеними, до них поєднується все більше споживачів. Багато відомих автомобільних брендів більше зосереджуються на електромобілях як альтернативі двигунам внутрішнього згоряння, особливо на тлі зростання брендів автомобілів, які займаються виключно електромобілями.

«Незабаром більшість нових проданих автомобілів будуть електричними. Ми переходимо від визначення електромобілів як електромобілів. Коли у нас немає альтернативи для них, вони знову стають просто автомобілями. Норвегія є чудовим прикладом цього розвитку: понад 80 відсотків проданих нових автомобілів вже є електричними. Водії норвезьких електромобілів протягом багатьох років демонструють високу задоволеність клієнтів нашим портфоліо преміальних шин. Це свідчить про те, що ми повністю Electric Fit і готові до того, коли решта світу наздожене Норвегію», - каже Касі.

До речі, днями Nokian Tyres оновили асортимент літніх шин, призначених для центральноєвропейських доріг, для легкових автомобілів, позашляховиків і кросоверів. Nokian Tyres Powerproof 1 забезпечує стабільність і контроль на високих швидкостях, тоді як Nokian Tyres Wetproof 1 забезпечує чудову здатність гальмувати на мокрій дорозі та потужний опір акваплануванню. Обидва продукти оснащені уже знайомою технологією Dual Zone Safety.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація