Нова Hyundai Sonata отримає три силові установки та управління зі смартфона

Нова Hyundai Sonata отримає три силові установки та управління зі смартфона

31 березня 2023
0

Через кілька днів після презентації нової Hyundai Sonata 2024 було оголошено додаткові деталі та технічні характеристики.

Hyundai заявила, що нова Sonata запропонує вибір між 2,5-літровим безнаддувним чотирициліндровим двигуном, 2,5-літровим чотирициліндровим мотором з турбонаддувом та 2,0-літровою гібридною силовою установкою. Точні характеристики потужності та крутного моменту для цих варіантів поки не було оголошено.

Достеменно відомо, що 2,5-літровий турбодвигун пропонуватиметься виключно для Sonata N-Line, а гібридна версія буде доступна для моделі Sonata HEV. Південнокорейський автовиробник заявляє, що ця модель буде оснащена підкермовими пелюстками та системою рекуперативного гальмування для підвищення економії палива.

У стандартну комплектацію нової Sonata входить безліч технологій безпеки, у тому числі система запобігання зіткнень, система оповіщення про перешкоди в сліпих зонах, інтелектуальний круїз-контроль із функцією Stop&Go та система допомоги при керуванні шосе.

Крім того, додано оновлену функцію Remote Smart Parking Assist, яка дозволяє користувачам паркувати автомобіль віддалено за допомогою смарт-брелока. Hyundai зазначає, що нова модель також пропонує покращений захист від бічних зіткнень та «найкращі у своєму класі характеристики гальмування та гальмівний шлях». Рівні шуму, вібрації та різкості також були знижені.

Нагадаємо, салон включає нову 12,3-дюймову цифрову панель приладів і 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний екран, які розташовані на загальному вигнутому модулі. Також встановлений 12-дюймовий проєкційний дисплей та покращена аудіосистема Bose Premium з 12 динаміками. Новий автомобіль також підтримує бездротове оновлення програмного забезпечення та постачається з новим цифровим ключем, який можна підключити до смартфонів та смарт-годин під керуванням операційних систем iOS та Android.

Hyundai Sonata 2024 показуватимуть на Сеульському автосалоні, який проходитиме з 30 березня по 9 квітня, а також на Міжнародному автосалоні в Нью-Йорку 6 квітня.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація