Новий французький електромобіль вразив Емманюеля Макрона

Новий французький електромобіль вразив Емманюеля Макрона

19 жовтня 2022
0

Емманюель Макрон відвідав Паризький автосалон. Хоча на виставці було достатньо новинок від іменитих французьких брендів, найбільше уваги президента привернув концептуальний Machina Vision від стартапу Hopium. Відео з автошоу опублікували на сторінці компанії у Twitter.

Президент Франції сів за кермо Hopium Machina Vision та був вражений. Пізніше він обговорив із засновником стартапу, колишнім перегонником Олів'є Ломбардом перспективи запуску інноваційного авто у виробництво.

Електрокар Hopium Machina Vision планують випускати на заводі у французькому місті Вернон із 2025 року. Розкішного конкурента Tesla Model S та Mercedes-Benz EQS оцінили у 120 000 євро.

Новий Hopium Machina Vision - чотиримісний спортивний седан F-класу з елегантним футуристичним дизайном. У нього витягнутий силует з довгим капотом і похилим дахом.

В оздобленні салону електрокара використані шкіра та алькантара. Показ приладів виведено на тоненький дисплей.

Французький електромобіль оснащений двома двигунами сумарною потужністю 500 к. с. і розганяється до 100 км/год менш ніж за 5 с. Замість батареї Hopium Machina Vision обладнано водневими паливними осередками, а запасу палива вистачить, щоб проїхати 1000 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація