Новий Lexus RX 2023 розсекречено на фото

Новий Lexus RX 2023 розсекречено на фото

19 травня 2022
0

Новий Lexus RX збереже знайомий дизайн, але отримає набір нових технологій і втратить двигун V6. Зате в модельному ряду з'являться кілька гібридних версій.

Опубліковано перші офіційні фото Lexus RX 2023. Четверте покоління популярного кросовера презентують вже 1 червня. Про це повідомляє прес-служба японського бренду.

На фото можна розглянути передню частину Lexus RX 2023. Кросовер виглядає знайомо - зберігає фірмові решітку радіатора і світлодіодні фари зі стрілоподібними ходовими вогнями.

Раніше в інтернет потрапили шпигунські зображення Lexus RX і видно, що кросовер схожий на попередника і в профіль. У нього похилий аркоподібний дах і забарвлені в чорний колір задні стійки. У той же час, у зовнішньому вигляді побільшало граней - як у електрокросовера Lexus RZ 450e.

Модель побудують на платформі TNGA, як Toyota Camry та RAV4. Автомобіль стане трохи більшим і, як і раніше, буде доступний у версіях на 5 і 7 місць.

У салоні з'явиться нова мультимедійна система із збільшеним дисплеєм. Також кросовер розширять комплектацію з безпеки - вже в базовій версії новий Lexus RX отримає систему напівавтономного водіння.

Кросовер більше не будуть оснащувати двигунами V6. Стандартним стане 2,4-літровий 279-сильний чотирициліндровий турбомотор, як у молодшого Lexus NX та оновленого Toyota Highlander 2023.

Крім того, у Lexus RX 2023 буде відразу кілька гібридних модифікацій. Їхня віддача складе від 244 до 350 к.с., причому найпотужніший варіант зможе проїхати приблизно 80 км на електротязі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація