Новий електричний Peugeot e-3008 презентують 12 вересня

Новий електричний Peugeot e-3008 презентують 12 вересня

06 вересня 2023
0

Peugeot підтвердила дебют нового e-3008. Презентацію електрокросовера проведуть 12 вересня, через день після завершення автосалону IAA Mobility 2023 у Мюнхені. Цілком можливо, що це зробили щоб розділити ці два заходи для більшої концентрації уваги на новинці.

Готуючись до дебюту, компанія опублікувала відео-тизер нового електричного Peugeot e-3008 (нижче), показавши деталі екстер'єру та інтер'єру кросовера. Від «паливної» версії він відрізняється більш обтічним купеподібним кузовом з невеликим спойлером на задній кромці даху. Вся оптика, включаючи денні ходові вогні, світлодіодна.

Прототип на фото щільно обклеєний яскравим камуфляжем. Плівкою закрили навіть шибки, хоча інтер'єр кросовера Peugeot показала ще на початку червня. Зокрема, e-3008 дістався вигнутий 21-дюймовий дисплей, що об'єднав панель приладів та інформаційно-розважальну систему.

Також електрокросовер оснащений проэкційним дисплеєм та додатковим екраном для керування ключовими функціями мультимедіа та клімат-контролю. Плюс до цього Peugeot e-3008 запропонує бездротову зарядку для смартфона та невелике кермо в оригінальному дизайні. На центральній консолі були помітні два підсклянники та невелика «шайбу» для регулювання гучності «мультимедійки». На дорозі електрокросовер виділить складну систему зовнішнього освітлення.

Peugeot e-3008 побудовано на новій платформі STLA Medium від Stellantis. Інформації про силові агрегати електрокросовера немає. Імовірно, на ринку новинку запропонують у трьох модифікаціях, одна з яких - повнопривідна із двома моторами. Очікується, що найдалекобійніша версія проїжджатиме до 700 км без підзарядки.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація