Новий недорогий кросовер Renault вийде у 2025 році

Новий недорогий кросовер Renault вийде у 2025 році

13 листопада 2023
0

Renault готує новий недорогий кросовер Dacia Bigster. Бюджетний автомобіль виявиться більшим за Duster і зуміє розмістити в салоні семеро людей.

Carscoops стало відомо, що новий кросовер Dacia Bigster вирушить у продаж у 2025 році. Раніше з'являлася інформація, що модель коштуватиме близько 22 000 євро за базовий варіант. Чудова пропозиція, враховуючи практичність і розміри новинки.

Кросовер Bigster сягатиме 4,6 м завдовжки. Це приблизно на 30 см довше, ніж у Duster. Все для того, щоб запропонувати сім місць.

Концептуальний автомобіль, який віщував появу серійної моделі, показали ще 2021 року. Відомо, що бюджетний кросовер, який вирушить у продаж, практично повністю повторить дизайн прототипу.

У топовому виконанні модель отримає цифровий щиток приладів та панорамний дах, який є невіддільним атрибутом сімейного автомобіля. Також для Bigster запропонують гібридний варіант.

Технічні характеристики ще тримають у секреті. Вихід новинки на ринок очікується одразу після презентації наступного покоління Duster.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація