Новий семимісний кросовер «Москвич» виявився точною копією JAC

Новий семимісний кросовер «Москвич» виявився точною копією JAC

12 квітня 2024
0

Новий «Москвич 8» показали на перших фото. Флагманський кросовер виявився китайською моделлю, як і інші авто марки. Про це пише сайт Drom.

Кросовер «Москвич 8» - точна копія китайського JAC Sehol X8 Plus. Від моделі-донора він відрізняється лише логотипами на кузові та в салоні. Його збиратимуть із китайських машинокомплектів.

«Москвич 8» обіцяють вивести на ринок лише в кінці 2024 року, хоча не виключено, що початок виробництва перенесуть, адже анонсований ще торік кросовер «Москвич 6» досі не почали збирати.

Китайський кросовер JAC Sehol X8 Plus випускають із 2022 року. Це модернізована версія Sehol X8, якого представили в 2020 році.

Новий JAC Sehol X8 Plus сягає 4815 мм у довжину, 1870 мм в ширину та 1756 мм у висоту при колісній базі 2830 мм. У нього широка решітка радіатора та тоненькі діодні фари і ліхтарі.

У салоні на передній панелі встановлено два дисплеї. Модель пропонують у версіях на 5 і 7 місць. Оснащення охоплює клімат-контроль та камери кругового огляду.

Новий «Москвич 8», як і його китайський прообраз, будуть оснащати 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 174 к.с. та 7-ступінчастою роботизованою КПП. Привід у авто буде лише переднім.

Ціна «Москвич 8» не називається, проте відомо, що це буде найдорожча модель марки. Отже, кросовер коштуватиме більше, аніж топовий ліфтбек «Москвич 6», який продають за $32 000.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація