Новий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекречено

Новий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекречено

20 січня 2024
24

Опубліковано фото нового Volkswagen Golf. Оновлену модель С-класу презентують 24 січня, але її дизайн уже перестав бути секретом. Про це повідомляє сайт Car Expert.

На фото потрапила практично вся лінійка Volkswagen Golf 2024, що охоплює хетчбек і універсал, а також заряджені версії GTI і GTE. Дизайн не надто змінився - замінено решітку радіатора, бампери, фари і ліхтарі.

Салон Volkswagen Golf 2024 раніше вже показали на офіційних фото. Автомобіль отримав нову мультимедійну систему з 12,9-дюймовим тачскріном і вбудованим «помічником» ChatGPT. Також замінено перемикачі клімат-контролю.

Також стало відомо, що гібрид Volkswagen Golf GTE, який підзаряджається, отримав нову 272-сильну установку з 1,5-літровою турбочетвіркою і запасом ходу 80 км на електротязі.

У лінійці залишаться бензинові турбомотори об'ємом 1,0, 1,5 і 2,0 л, а також дволітрові турбодизелі. Деякі двигуни стануть потужнішими. Це буде останній VW Golf із двигунами внутрішнього згоряння, адже у 2027 або 2028 році хетчбек стане електрокаром.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Останні дві моделі Гольф найгірші з усіх попередніх за дизайном. Якісь ніякі. Ну і без ноутбука на торпедо, звичайно, не обійшлося.

+1-24ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Мода підсвічувати значки перекочувала з китайських фольців на європейські? Дожились, строгий в дизайні гольф обвішали гірляндами. Що курять їхні дихайнери?

+3ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

Ser Gio, попит створює пропозицію. )

+4ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

RaMoNVicious, багато людей критикують віяння в дизайні вцілому. Всі заграють з Китаєм і в плані дизайну також. Незрозуміла тенденція. Раніше будь яке авто і здалеку і в темноті міг відрізнити, навіть новинки. А зараз поки значок не побачиш, не зрозумієш, що за марка.

+1-17ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 20

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація