Новий завод у Вірджинії вироблятиме акумулятори для електробусів та самоскидів

Новий завод у Вірджинії вироблятиме акумулятори для електробусів та самоскидів

03 липня 2023
0

Гігант електрифікації та автоматизації ABB щойно запустив новий завод у Вірджинії, який вироблятиме акумулятори та інші компоненти для електричних автобусів, важких гірничодобувних вантажівок та поїздів.

Новий завод ABB вартістю 6 мільйонів доларів США в місті Механіксвілл, штат Вірджинія, буде виробляти та розповсюджувати такі компоненти, як акумулятори, компактні та спеціальні перетворювачі, зарядні пристрої для електромобілів та накопичувачі енергії для електропоїздів, важкої гірничодобувної техніки та автобусів.

Будівля має понад 65 000 квадратних футів виробничих площ і створить близько 100 робочих місць.

У вересні 2022 року ABB E-mobility оголосила про відкриття заводу з виробництва зарядних пристроїв для електромобілів у Колумбії, штат Південна Кароліна. Він вироблятиме зарядні пристрої потужністю від 20 кВт до 180 кВт для громадського транспорту, шкільних автобусів та автопарків.

У травні компанія ABB E-mobility представила свій перший американський швидкий зарядний пристрій постійного струму Terra 184 на зарядному майданчику Circle K EV у Вайтвіллі, штат Вірджинія. Terra 184 може поповнити запас ходу електромобіля на 100 миль всього за 10 хвилин.

Джерело: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація