Оновлені електромобілі Rivian R1T і R1S представили офіційно

Оновлені електромобілі Rivian R1T і R1S представили офіційно

08 червня 2024
0

Пікап R1T і позашляховик R1S від Rivian, які були на ринку всього кілька років, отримали значні оновлення. Потужність чотиримоторної силової установки зросла з 835 до 1025 к.с. Виробник стверджує, що нові моделі зможуть розганятись до 100 км/год менше ніж за 3 секунди. Трансмісія з трьома двигунами поєднує два задні двигуни з одним переднім, що забезпечує загальну потужність в 850 к.с. Двомоторна версія залишається без змін.

У версіях Large і Max були внесені деякі зміни в конструкцію акумуляторів, які дозволили зекономити трохи на вазі. Стандартний пакет отримав новий хімічний склад комірок, що покращило загальні характеристики. Запас ходу для пакета Max збільшився на 16 км, що частково пов'язано з новим тепловим насосом. Також була переглянута базова електрична архітектура моделей R1 для оптимізації проводки та зменшення використання чипів.

Rivian також відновив підвіску на R1S, яка раніше критикувалася за занадто спортивні налаштування. Вона отримала нові пружини, амортизатори і перекалібровану гідравлічну систему контролю крену.

Незважаючи на всі оновлення, початкові ціни залишаються незмінними: R1T коштує 69 900 доларів, тоді як R1S подорожчав до 75 900 доларів. Нові моделі з трьома двигунами доступні від 99 900 доларів за R1T і 105 900 доларів за R1S, що на кілька тисяч доларів більше, ніж раніше. Ціни на моделі з чотирма двигунами поки не оголошені.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація