Оновлений універсал MG 5 EV надійшов у продаж

Оновлений універсал MG 5 EV надійшов у продаж

15 липня 2022
0

Компанія MG оприлюднила деталі ціни та специфікацій нового електричного універсала MG 5 EV, який має перероблений кузов, оновлене стандартне обладнання та покращені можливості буксирування.

Ціна автомобіля стартує від 30 995 фунтів стерлінгів - це трохи дорожче за попередню версію.

У комплектації SE початкового рівня 5 EV вперше отримав автоматичні світлодіодні фари. Він також оснащений рейлінгами на даху, адаптивним круїз-контролем, камерою заднього паркування, дзеркальним відображенням смартфона та функціями безпеки MG Pilot.

Вартість комплектації Trophy починається від 33 495 фунтів стерлінгів, до неї додається автоматичний клімат-контроль, шкіряна оббивка, підігрів передніх сидінь з електрорегулюванням, 17-дюймові колеса та більший (10,25 дюймів) сенсорний екран інформаційно-розважальної системи.

Крім того, 5 EV тепер може буксирувати вантаж вагою до 500 кг. Він також оснащений можливістю зарядки зовнішніх пристроїв.

Комерційний директор MG Motor UK Гай Пігунакіс зазначив, що головною перевагою автомобіля залишатиметься його співвідношення ціни та якості, що заохочує клієнтів переходити на електричну енергію.

«Постійний успіх моделі MG 5 EV, віддзеркалив її унікальну пропозицію на ринку, тому ми надзвичайно наполегливо працювали, щоб знайти відповідний баланс між оновленнями обладнання та ціною».

Перші поставки оновленої моделі в Європу очікуються наприкінці цього року.

Джерело: the ROAD

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація