Opel показав сімейний електромобіль Astra Sports Tourer

Opel показав сімейний електромобіль Astra Sports Tourer

07 вересня 2023
0

На автошоу в Мюнхені продемонстрували новий Opel Astra Sports Tourer Electric. Електричний універсал надходить у продаж у Європі слідом за хетчбеком Astra і коштуватиме від 43 490 євро. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Універсал Opel Astra Sports Tourer Electric досягає 4,64 м у довжину, тобто він на 26 см більший за хетчбек. Сімейний електромобіль має місткий багажник об'ємом 516 л у звичайному стані і 1553 л - зі складеними задніми сидіннями.

Електромобіль Opel Astra Sports Tourer оснащений силовою установкою, знайомою за Peugeot e-308 - 156-сильним мотором і батареєю ємністю 54 кВт.год. Він здатний розігнатися до 170 км/год і має запас ходу в 413 км. Зарядка на 80% від швидкої (100 кВт) станції займає півгодини.

Базовий універсал Opel Astra Sports Tourer Electric отримав кондиціонер, діодні фари та два 10-дюймові дисплеї в салоні. Версія GS додає 18-дюймові диски, спортивні сидіння та камери кругового огляду. Серед опцій є електропривод дверей багажника, матричні фари, панорамний дах і система напівавтономного водіння.

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація