Opel створив крихітний «військовий» електромобіль

Opel створив крихітний «військовий» електромобіль

23 серпня 2023
0

Електромобіль Opel Rocks-e отримав нестандартну модифікацію. Маленьке міське авто надійшло на службу до збройних сил Нідерландів. Про це розповів у Linekdin офіцер нідерландської армії.

Для армійських потреб закупили п'ять Opel Rocks-e. Три з них обслуговуватимуть Королівські військово-повітряні сили Нідерландів. 

Очікується, що нові Opel Rocks-e використовуватимуть для швидкої доставки персоналу, невеликих вантажів або документів територією бази. Примітно, що це не перші електрокари в армії Нідерландів - раніше було закуплено кросовери Hyundai Nexo з водневими паливними комірками.

Візуально військові електромобілі Opel Rocks-e відрізняються від стандартної моделі тільки забарвленням кольору хакі. Перелік доопрацювань не розкривають: за попередніми даними, доопрацьовано світлотехніку авто і встановлено апаратуру зв'язку.

Новий Opel Rocks-e оснащений 8-сильним мотором і батареєю на 5,5 кВт.год. Він розвиває 45 км/год і може проїхати 75 км без підзарядки. У низці країн Європи для керування настільки малопотужним транспортним засобом не потрібні водійські права.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація