Опубліковано нові фото кросовера Lexus TX

Опубліковано нові фото кросовера Lexus TX

24 травня 2023
0

З'явилися нові офіційні фотографії Lexus TX. Великий сімейний кросовер преміум-класу дебютує 8 червня. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

На знімках знято салон Lexus TX 2024. Усередині встановлені шість окремих сидінь (також у лінійці буде і семимісна версія), а ще можна розглянути дверні карти та динаміки аудіосистеми Mark Levinson. В обробці використана дорога шкіра.

Передню панель на фото не показали, але очікується, що кросовер Lexus TX 2024 отримає віртуальний щиток приладів та великий тачскрін. Комплектація включатиме камери кругового огляду, вентиляцію крісел, електроприводи передніх сидінь та двері багажника.

Нагадаємо, новий Lexus TX - найбільший кросовер японської марки. Модель стане більш розкішною версією 5,1-метрового Toyota Grand Highlander та прийде на зміну Lexus RX L.

Кросовер Lexus запропонують у трьох версіях: 2,4-літровий 275-сильний TX350, 367-сильний гібридний TX500h і плагін-гібридний TX550h+ (її віддача невідома). Очікуються версії з переднім та повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація