Опубліковано перші зображення наступника Renault Arkana

Опубліковано перші зображення наступника Renault Arkana

01 червня 2023
0

Dacia готує нову флагманську модель. Її презентація має відбутися у 2026 році і вона відкриє для румунського бренду Renault Group так званий клас D-SUV. Про це стало відомо журналістам іспанського сайту Motor.es.

Новий кросовер Dacia буде істотно більшим, ніж Duster і його старший брат Bigster. Довжина автомобіля складе близько 4,6 м, а збудують його на платформі CMF.

Судячи з рендерів, нова Dacia вирізнятиметься стрімким дизайном із похилим аркоподібним дахом, високою віконною лінією та захованими ручками задніх дверей.

Модель стане доступним купе-кросовером - недорогою альтернативою Audi Q3 Sportback. По суті вона стане заміною Renault Arkana, який незабаром знімуть з виробництва.

Кросовер Dacia позиціонують як доступнішу альтернативу Citroen C5 X. Це означає, що у нього буде невеликий кліренс, а керованість зроблять більш «легковою».

Очікується, що нова Dacia отримає бензинові турбомотори із 48-вольтними «м'якими» гібридними установками. Також з'являться повноцінний гібрид E-Tech та варіант із заводським ГБО.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація